Gratis verzending vanaf €100!
Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen !
14 dagen retour!

RETOURNEREN

 

Bent u niet tevreden van uw aankoop? Dat is geen probleem! U heeft namelijk 14 dagen tijd om te retourneren vanaf de dag dat u uw bestelling heeft ontvangen of vanaf het moment uw bestelling klaar ligt in een ophaalpunt of in onze winkel.

Dit wil zeggen dat wij binnen deze 14 dagen uw retour terug moeten ontvangen. Wanneer deze termijn (14 dagen) overschreden is, is C House of Fashion niet meer verplicht een terugstorting uit te voeren. Wij kunnen deze dan terug aan u bezorgen mits betaling van de verzendkosten. Retourkosten zijn steeds voor eigen rekening. Dit bedrag is afhankelijk van Bpost. 

Ophalen en passen in onze winkel heeft een beperkte retourtermijn van 10 dagen. 

SALE ITEMS KUNNEN NIET WORDEN GERETOURNEERD!

Bij het terugzenden van artikelen is het belangrijk om te onthouden dat dit enkel mogelijk is wanneer de producten in dezelfde staat zijn als bij het ontvangen van deze producten. Dit wil zeggen dat deze producten nog niet gedragen mogen zijn, geen gebruikssporen zoals make-up en nog steeds in het bezit moeten zijn van het originele productlabel, daarnaast mogen deze ook niet beschadigd of aangepast zijn.

 

Wij vragen om uw retour binnen 10 kalenderdagen aan ons te melden, dit kan via uw account of via mail naar [email protected]

 

Ophaalpunt 

Indien u uw pakketje niet tijdig bent gaan ophalen in een ophaalpunt wordt deze automatisch naar ons teruggestuurd. Hierbij rekenen wij wel de verzend-en retourkosten aan! Tijdig ophalen is uw verantwoordelijkheid!

 

Schade, verkeerde levering of incompleet

U bent verplicht de geleverde zaken bij ontvangst onmiddellijk te controleren.
Indien blijkt dat de afgeleverde zaak verkeerd, beschadigd of niet compleet is, dan dient u (alvorens over te gaan tot terugzending) deze gebreken onmiddellijk schriftelijk te melden via [email protected].

Als na controle blijkt dat dit een fout is van ons uit, sturen wij u een gratis retourlabel. Dit is de enige manier waarop wij te werk gaan. Indien u als klant zelf het item retourneert zonder of laattijdig ons op de hoogte te brengen van de eventuele schade of verkeerd geleverde items dekken wij geen retourkosten. 

 

Terugbetaling

De terugbetaling van de producten zal plaatsvinden wanneer de producten tijdig en in correcte staat zijn toegekomen. De terugbetaling vindt plaats op de kaart of rekening waarmee de bestelling is betaald. Afhankelijk van het beleid van uw bank of kaartuitgever kan het drie tot vijf dagen duren voordat het bedrag op uw rekening is bijgeschreven.

 

Voor het terugzenden volg je volgende stappen:

- Dien je retour in via uw account op de website of via mail naar [email protected]

- De items die u wilt terugsturen plaatst u in de zak waarin je deze hebt ontvangen of een andere stevige verpakking. Vergeet zeker de pakbon niet bij te voegen.  Hier op kan je ook nog eens aanduiden om welke artikelen het gaat. 

- Hierna maakt u via deze link uw retourticket aan: https://parcel2.bpost.be/nl/parcel-detail

- U kiest voor bestemming van het pakje : "Adres". Vul alle nodige informatie in.

- Druk uw retourlabel af , en kleef het op uw retourzending. Breng uw pakje binnen bij het postkantoor.

 

Woont u in de buurt van onze winkel? Dan kan u uw order ook kosteloos retourneren in onze winkel.

Retouradres

C House of Fashion

Lakenmakersstraat 4, 2400 Mol

 

Heb je vragen bij het retourneren of ruil mag je ons gerust contacteren. Wij helpen je graag verder!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf €100!
Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen !
14 dagen retour!