Gratis verzending vanaf €100!
Voor 14u besteld, dezelfde dag verzonden!
14 dagen retour!

ALGEMENE VOORWAARDEN

1. ALGEMEEN

Algemene voorwaarden die van toepassing zijn op elke koop- & verkoopovereenkomst door een bezoeker van deze website afgesloten met C House of Fashion. Men wordt aanzien als zijnde 'klant' wanneer men de website bezoekt.

Deze algemene voorwaarden hebben steeds voorrang op alle andere voorwaarden van de klant. Bijkomende voorwaarden van de klant worden niet aanvaard, enkel wanneer deze vooraf, schriftelijk en uitdrukkelijk door C House of Fashion aanvaard zijn.

1.1 IDENTITEIT VAN DE ONDERNEMING

Chloé VDK BV

Lakenmakersstraat 4
2400 Mol
België

Email: [email protected]

BTW-nummer: BE0788.848.540


2. BESTELLING

Een overeenkomst komt geldig tot stand wanneer bij het plaatsen van een bestelling de betaling correct wordt uitgevoerd en ontvangen. Bestellingen kunnen enkel correct geplaatst worden via de website.

3. AANSPRAKELIJKHEID

3.1

Wij garanderen dat de door ons geleverde producten voldoen aan de eisen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en levensduur zoals deze door C House of Fashion is bedoeld. Hierbij staat C House of Fashion garant voor de kwaliteit van het oorspronkelijke product.

3.2 

De klant is verplicht de geleverde zaken bij ontvangst onmiddellijk te controleren.
Indien blijkt dat de afgeleverde zaak verkeerd, beschadigd of niet compleet is, dan dient de klant (alvorens over te gaan tot terugzending) deze gebreken onmiddellijk schriftelijk te melden via [email protected].

Als na controle blijkt dat dit een fout is van ons uit, sturen wij u een gratis retourlabel. Dit is de enige manier waarop wij te werk gaan. Indien u als klant zelf het item retourneert zonder of laattijdig ons op de hoogte te brengen van de eventuele schade of verkeerd geleverde items dekken wij geen retourkosten. 


Wanneer dit niet tijdig (binnen 10 kalenderdagen) wordt gemeld. kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld. Het oorspronkelijk label mag niet verwijderd/aangepast/veranderd worden van het artikel, is dit wel het geval dan bevindt het artikel zich niet meer in nieuwstaat en staat C House of Fashion niet garant voor terugbetalingen.

3.3

Onze aansprakelijkheid geldt niet indien:

A - de klant de geleverde zaken zelf heeft gepareerd en/of aangepast of door derden heeft laten repareren en/of aanpassen.

- de geleverde zaken aan abnormale omstandigheden zijn blootgesteld of anderszins onzorgvuldig worden behandeld of in strijd met onze aanwijzingen en/of gebruiksaanwijzing op de verpakking zijn behandeld.

4. HERROEPINGSRECHT

Wanneer de klant niet tevreden is met de aankoop bestaat de mogelijkheid om te retourneren. Retourzendingen zijn op eigen kosten. Deze kosten worden bepaald door Bpost en is afhankelijk van het gewicht. Retourneren gaat tot 14 dagen na het ontvangen van de artikelen.

5. BETALING

Betaling gebeurt steeds via een beveiligd elektronisch platform met keuze uit iDeal, Bancontact, ING Home'Pay, Belfius Direct Net, KBC/CBC Payment. Wanneer de betaling niet afgerond is zal de bestelling ook niet gemaakt en verzonden worden.

6. UITVOERING / VERZENDING

De uitvoering van de overeenkomst gebeurt normalerwijze onmiddellijk na het
afronden van de betaling. De verzending gebeurt binnen 1-3 werkdagen via Bpost. Enige vertraging in de uitvoering geeft in voorkomend geval geen recht op schadevergoeding alsook dat C House of Fashion niet verantwoordelijk kan worden gesteld voor de diensten en service van de verzenddienst.

Bestelling die geplaatst zijn op werkdagen voor 14u00 worden dezelfde dag nog verzonden. Bestellingen die geplaatst worden na 14u00 worden de volgende werkdag verzonden. Onze standaard leveringstermijn is 1-3 werkdagen.

Wanneer de klant kiest voor de optie afhaling in de winkel en de bestelling is voor 16u00 geplaatst. Kan het pakketje dezelfde werkdag nog afgehaald worden. Bestellingen die na 16u00 geplaatst worden kunnen de volgende werkdag vanaf 11u00 afgehaald worden.

7. GESCHILLEN

Alle geschillen voortkomend uit deze algemene voorwaarden worden beheerst en gecontroleerd door het Belgisch recht.

8. BINDING

Bij elke elektronische bestelling van producten verklaart de klant akkoord te zijn met deze algemene voorwaarden. Deze voorwaarden zijn steeds bindend.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf €100!
Voor 14u besteld, dezelfde dag verzonden!
14 dagen retour!