Gratis verzending vanaf €100!
Voor 14u besteld, dezelfde dag verzonden!
14 dagen retour!

DISCLAIMER

1. ALGEMEEN

De vennootschap Chloé VDK BV (ondernemingsnummer: 0788 848 540), verleent u hierbij toegang tot www.c-houseoffashion.be : “Website”) en publiceert hier teksten, afbeeldingen en andere materialen die door C House of Fashion en/of derden zijn aangeleverd. C House of Fashion behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud van haar website aan te passen en/of onderdelen te verwijderen zonder daarover mededeling te hoeven doen.

De informatie op de website is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten na acceptatie van de bestelling door C House of Fashion.

2. BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

De op de website aangeboden producten worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en/of aanspraak op juistheid. Deze producten kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van C House of Fashion.

Alle inhoud van de website, en in het bijzonder alle prijzen op de website, zijn onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

3. AUTEURSRECHTEN

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende bronbestanden, indesign documenten, logo’s en beeldmerken, teksten, website, foto’s en overige rechten liggen bij C House of Fashion en/of haar licentiegevers.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf €100!
Voor 14u besteld, dezelfde dag verzonden!
14 dagen retour!